Woensdagmiddag

Normaal gesproken zijn we elke woensdagmiddag open van 14.00 tot 17.00 uur. U bent dan van harte welkom om een kopje koffie, thee of fris te komen drinken. Wij bakken heel graag de lekkerste koekjes en taarten en hopen u ook hiermee te kunnen verwennen!

Maar helaas strooit ook hier Corona roet in het eten, en zijn we tot nader bericht helaas gesloten. houd u onze facebook en insta pagina in de gaten, dan blijft u helemaal op de hoogte!

Alvast een voorproefje?

Dan kunt u dan genappeltaart uit eigen boomgaardieten van het uitzicht vanuit De Witte Gravin, de enorme glazen wand geeft u een totaalbeeld over onze koeien in de stal. Als het weer en het weiland het toelaat gaan de melkkoeien overdag naar buiten, ze komen wel altijd binnen voor de melkbeurten (6.30 uur en 17.30 uur) en overnachten ook binnen. Al kun je binnen in onze stal niet echt binnen noemen, het is een open- front-stal waar de koeien u dus zien aankomen. Onze stal is nooit helemaal leeg, omdat we de zwangerschapsgroep (droge koeien) hoog drachtige koeien, sowieso binnen houden om een goede controle op hun gezondheid en voeropname te hebben.

Verder hebben we nog veel andere boerderij dieren, schapen, kippen, geiten, konijnen, katten, en een hondje! dus kalfjes aaien en alle dieren spotten is een leuke wandeling over ons erf.

esmee en piep

En dan is er nog een speeltuin die u (bij mooi weer) vanuit De Witte Gravin kunt zien!

Kortom een super leuke en educatieve middag uit!